Din barnvakt i Stockholm

​När man har små barn i familjen så kan det många gånger vara svårt att få tiden att gå ihop då man i de flesta fall alltid måste arbeta heltid, sedan man kanske är ensamstående och då är tiden ännu mindre eftersom att man inte är två och kan hjälpa till. Så ser det ut för många familjer i Stockholm idag och det är otroligt stressigt för många att hinna i tid för att hämta och lämna på förskola och skola, man ska hinna lämna på fritidsaktiviteter och träningar, hinna leka och busa samt läsa läxor med de äldre barnen. För att man som förälder inte ska springa in i väggen med huvudet före är det därför många som väljer att anlita en barnvakt som hjälper till vid de dagar och tider som man helt enkelt inte hinner själv.

 I Stockholm idag finns Fröken Malms Barnvaktsbyrå, ett företag som har funnits inom branschen länge och också är en av de bästa när det kommer till pedagogik, trygghet, utveckling och även de priser som de har på barnpassningen. På deras hemsida www.barnvaktsbyran.se​​ har de skrivit mer ingående om deras koncept LEK, något som de månar mycket om då leken främjar och utvecklar barn på så många nivåer och därför är en otroligt viktig del i livet.

Barnvakt anpassad efter dina behov​

Eftersom att alla familjer, arbetstider, behov och situationer ser olika ut är det svårt att passa in i den mall som finns med vanliga skol- och förskoletider, och det är långt ifrån alla som har möjlighet att nyttja familj och vänner som barnvakt hela tiden eller om de inte finns i närheten. 

Därför har man på Fröken Malms Barnvaktsbyrå sett till att göra barnpassning till något självklart för alla genom att erbjuda riktigt trygga och utbildade barnvakter och fantastiskt bra priser i kombination med RUT-avdrag för att ni aldrig ska behöva oroa er för att få ihop tiden igen.